Stichting Levensportret

Word een essentiële schakel in onze missie en help mee om de levensverhalen van ongeneeslijk zieken in Nederland vast te leggen in een professioneel videoportret.

100.000 mensen
Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen in Nederland het hartverscheurende nieuws dat ze ongeneeslijk ziek zijn. Stichting Levensportret biedt hen de kans om hun levensverhaal en levenslessen vast te leggen in een professioneel videoportret.

Compleet kosteloos
Iedereen verdient het om herinnerd te worden. Daarom bieden wij onze levensportretten volledig kosteloos aan. Zo kan iedereen zijn of haar verhaal vastleggen en een blijvende herinnering creëren voor degenen die achterblijven.

Uw steun is nodig
Sinds onze oprichting op 1 maart 2023 hebben we al meer dan 400 levensportretten opgenomen. De vraag naar onze diensten groeit snel, en we verwachten in 2024 minstens 600 gezinnen te helpen. Om dit mogelijk te maken, hebben we dringend uw steun nodig.

Doneer wat het u waard is
We nodigen u uit om te doneren wat het u waard is. U heeft zelf ervaren hoe waardevol een levensportret kan zijn, en we hopen dat u anderen deze bijzondere kans ook gunt.

Om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland de mogelijkheid heeft om een portret te laten maken, maken wij aanzienlijke kosten. Deze omvatten onder andere personeelskosten, kilometervergoedingen, kantoorkosten en investeringen in apparatuur. Omgerekend bedragen deze kosten €965 per portret.

Met uw steun zorgt u ervoor dat deze waardevolle herinneringen nooit verloren gaan.

We zijn u enorm dankbaar voor uw bijdrage aan onze missie.

Liefs,

Stichting Levensportret

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer