Stichting Levensportret

Stichting Levensportret

Word een essentiële schakel in onze betekenisvolle missie en help mee om de levensverhalen van alle ongeneeslijk zieken in Nederland vast te leggen in een professioneel videoportret.

Word (vaste) donateur
Vanaf 1 maart kunnen alle ongeneeslijk zieke mensen in Nederland zich bij ons aanmelden. Het laten maken van een levensportret is voor hen geheel kosteloos. Aan onze kant zijn er echter wel kosten aan verbonden. Het maken van een portret kost ons €450,-.

Stichting Levensportret draait volledig op de steun van donateurs zoals u. Overweeg alstublieft om vaste donateur te worden. Dit kan al vanaf een klein bedrag per maand. Dankzij uw maandelijkse bijdrage kunnen wij stap voor stap alle 100.000 ongeneeslijk zieke mensen in Nederland bijstaan.

Uw blijvende steun is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een blijvende impact maken. Hartelijk dank voor uw toewijding aan onze missie.

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer